Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid är Kommen

 

så kom den då

.Kärleken
faan då.

rent bejakande. och utan Versaler.
tränger den. sig in.
för varje ny. jävla sekund
penetrerar.
och invaderar. den varje förbannade skrymsle.

får mitt inre att. Skälva. dö alla dödars förödande. död.
jävlars helvete. vibrerar av hat.

Inte. alls

för i den. finns inget slut.
bara ett löfte om en Början.

och skräckslaget.
känner. jag

hur den vattnar. mig. skänker mig näring.
slår. Rot. alstrar hets i mina. ådror.
(fan. för denna hets. fan.)
likaväl som den spär. mina tårar.
med sötvattens förvånande.
.glädje

satans helvetes. jävla. skit.

bortom svordomarna.
finner. Du mig.

upplöst. i atomer. tillintetgjord

färdig. klar.

 

så jävligt redo. som jag aldrig tidigare. Varit

 

skiiit också.

.faan!

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 789 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-10-18 00:48



Bookmark and Share


    Noomi
oh jävlar va bra den här va..
och jag är jävligt glad för din skull
;)
2008-10-19

  Lena Krantz
*garvar*


Ja fyn faaan du! Underbart och asjävlabajsjobbigt när allt upplöses!
2008-10-18

  Johan Bergstjärna VIP
jävlar... Grattis!
Starka rader utspädda med sötvattnets glädje! : )
2008-10-18

  Anders P VIP
Paradoxernas paradis
2008-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Bara ett löfte om en början. Ja, det är bara att önska lycka till!!
Såååå bra och intensivt skrivet/B
2008-10-18

    johanni
Farligt, farligt men härligt, härligt;-)
/Johanni
2008-10-18

  Bjarne Nordbö
Visst suger det. Vissheten om att man äntligen är rätt. Sedan tröttheten när man minns alla andrA GÅNGER. oCH DE DIKTER DE BLIVET.

kAN JU INTE LÅTA BLI. aTT GILLA.

gOOD lUCK.
2008-10-18

  Trädflickan
Satans helvetes. jävla. skit så fann kärleken mig och det är så jävla underbart så man blir rädd!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol