Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns djur överallt här..


man kan tro jag är på djungelsafari

 

det finns rådjur därute i natten

dom skäller och dundrar

när jag stör dom

då jag går ut på min trädgårdsmatta

och lättar på trycket

 

det finns stora gropar i min gräsmatta

där jag snubblar fram

någon har bökat och trynat upp

vilda svin

vildsvinen har varit här och bökat

 

det sover två möss i min kudde i skrubben

dumma djur

skita och kissa där de ska sova

 

det sitter en fluga och gnider sina framben mot varandra

på min dataskärm

protoner och elektroner sprutar rakt igenom

hennes kropp

hon gnider lite mer

undrar om det blir statisk elektricitet

hon kanske får en orgasm

där hon sitter och flämtar

 

man kan tro jag är på safari




Övriga genrer av micke marin
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 12:43



Bookmark and Share


  livsdans
Kul rader...den vilda naturen finns ju närmre än vi tror!
2008-10-23

  Lyckohäxan Enediel
Haha tar du emot turister då?
2008-10-21

  korpfjäder
*gapskrattar*
en höjdare till safari detta!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin