Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oro för en människas liv, genuin.. är inte kontrollerande svartsjuka precis..... tyvärr önskas kontakt. där sprack det - rejält när inte ens återkontakt är önskvärd(??) Ibland blir det bara för mycket men jag är ju lika "söt" själv :)


min oro tas för kontroll (vardagen och bry-sig-om-et)

 

~

om man får ett samtal men inte hinner svara
upptaget när man försöker ringa åter
tio minuter senare
inget svar
(finns dom som ringer polisen för mindre. själv uppväxt så.)

akut hjälp är tystnadens första tanke
konstigt?

vet att personen ska resa bort
vet att personen är stressad i sitt
vet att personen inte gillar än mer stress
före resa

jag väntar iallafall tills resan är påbörjad
någon dag eller så
sen tar jag en snällare form av kontakt
sms
men bara helt positivt enkelt
ett hej
ha det kul och ta hand om


men
i och med inget svar alls sen det ringde den gången
före resan
fortfarande orolig att nåt verkligen hade hänt
och speciellt för att

allvarliga saker hänt
i och med

tyst tyst

 

bakomliggande tid är enbart positiv och det är totalt irrationell tystnad
får åtminstone mig att gå i spinn

  jag är inte den som står tyst och

lider klagar och inte gör nåt

jag exploderar oron rakt ut
i en bibel om orättvisor

 

död är tystnad är död
så konkret snabbt
är svaret i min tanke

reagerar DÖD - erfarenheter är såna

 

känslan är inte giltig men finns
reaktionen avstyrs

 

jag ringer inte polis och ambulans för ett ickesvar i tele
om det inte är överenskommet

men

jag tänker död jag känner död
min erfarenhet gör min oro fullt gilitg

det vets om

ändå

jag är bekräftad TRACKER

på en återringning
på 3 små snälla sms med "grattis ha kul
hälsa"

 

jag förstår inte

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri