Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God damn the fridays



Fredagskvällar likadana
allihop
målade i ångest
för vad jag har fått i mig i veckan
och vad jag inte gjort av med

mina största fiender
vågen
aptiten
min kropp
och min svaghet

allt som är jag
allt som är jag som jag inte vill vara
allt som kunde varit annorlunda
men som är jag




Fri vers av seriöst störd
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-18 00:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hos mig är ångesten en daglig gäst.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd