Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gång hora alltid hora?


ja vad spelar det för roll


dålig ekonomi...hm men då kan jag lätt... NEJ!!!
det är slut på det nu förstått
men har man en gång gjort det så vad spelar det för roll?
men vafan en tusing för ett ligg...




Fri vers av Vildaste
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 03:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ta hand om dig... tycker jag..
2008-10-20

    ej medlem längre
Nejdu...gå inte dit, det skadar,
pengar klarare man sig utan, faktiskt,
det löser sig, på ngt sätt, men ens heder,
ens kropp, förstör inte det du försöker
bygga upp nu (en liten moralpredikan
av Tant Becka...)
2008-10-19

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är lite mycket just nu då faktiskt om jag så får skriva det rakt ut!!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste