Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej!

du ber mig
"snälla, bara en gång till"

nej!

jävla egoist säger du

nej!

"men kom igen,
du förlorar inget på det"


jag har ägglossning




"vad gör du här då?"




Fri vers av lizanystrom
Läst 525 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-18 11:40



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Har läst alla dina texter och du skriver jättebra, starkt och med känsla, beskrivande, kanonbra! Fortsätt skriva, det är bra på så många olika sätt. Och du är bra! Låt ingen behandla dig så illa som man kan läsa och ana i dina texter. En stor applåd till alla texterna!!
2008-10-25

  Mr Lindemann VIP
Att lossa på ens ägg är inte fy skam, inte heller skamligt
2008-10-18

  Elin Katten Lo
Haha, den här förvånade mig. En bra text, ja.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom