Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusskygg??

 

Den som söker

sanningens ljus

 

 

 

får vara beredd

på att

bli

 

b

l

ä

n

d

a

d

                                                   




Övriga genrer av Madde69
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69