Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Hålla kvar

Bålila

midsommarblomma.

 

Mitt i eldröda

farväl.

 

Dags att gå.

 

Lyser du.

 

Minner sommar.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 17:31



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
strålande
fin bild och
behaglig text
2009-02-16

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Alla dar
allt det goda
som var det
vill vi ha kvar!
************
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP