Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en raderartext så öda inga kommentarer på denna pleeees


Aj aj sa min spegelbild - sicket jävla SPÖKE!

 

....och det kändes ju inget bra!

Så jag hämtade en filt

och la den över spegelbilden

 

Mycket bättre!

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 19:56



Bookmark and Share


  Blomster
Mina speglar vänder sig bak och fram när jag kommer - rätt smidigt faktiskt för då får jag ha filtarna ifred! ;)
2008-10-18

  aol
fa så nära min egen sanning
2008-10-18

  papessa
så kan det kännas ibland... i
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP