Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stått och stampat ett tag vill framåt men vet inte hur...


Ovisshet

In ut, fram och tillbaka, ett steg dit och ett hit.

Vart skall jag gå? Vart vill jag gå?

-Du är så ung, har hela livet framför dig...

Hur vet ni vad jag känner? Tänk om jag för en gångs skull vill känna att jag hade lite koll på mitt liv och vad jag vill göra med det?!

Tusen idéer och inga planer, står och stampar på en och samma plats, vilken riktning skall jag välja?

Den vanliga magkänslan infinner sig inte, att känna ovisshet kan vara jobbigare än man tror, att inte kunna släppa vissa tankar...

Framåt, tittar framåt, de löser sig nog snart...?!
Kan jag inte som vanligt bara \"halka in på ett bananskal\" och lyckas hamna rätt?






Övriga genrer av Pii3
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-08-05 19:54



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ush ja,
vi kan ta prommenaden tillsammans du och jag, känner Ovissheten allt för väl och han är aldrig rak på sak,
ush ja
2005-08-06

    emmita82
Grymt bra. Jag känner så väl igen mig, du fångar känslan på ett utmärkt sätt.
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3