Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara för het på gröten kan vara förödande

 

.....man kan nämligen bränna sig

 

rejält!




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 20:21



Bookmark and Share


  RogerIvan
När är det för varmt?
När är det kallnat?
När är "rätt" tid?
Efteråt vet man hur det var...
Det är spännande att chansa
2008-10-19

  korpfjäder
möjligen kan även det omvända ske, nämligen att du bränner gröten. Och bränd gröt smakar illa.
2008-10-18

  papessa
pröva att vara lite ljummen då da...fast du kanske bränner dig ändå...hur man än gör så har man rumpan bak..
2008-10-18

  aol
så sant ler
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP