Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte ute efter att vinna!

 

För var är striden?

 

Om du frågar mig så är det i dig själv som kampen pågår!

 

Men lägg inte den på mig, för den tillhör dig allena




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-18 20:46



Bookmark and Share


  RogerIvan
Undrar om det är jobbigt med en sån där strid inom sig?
Man kanske råkar sätta en armbåge i ögat på någon i närheten medans man fäktas, spottas och svär?
2008-10-19

  aol
ja så är det
2008-10-18

  Mona*
Så är det!
2008-10-18

  Lena Krantz VIP
zzzzzzzzzzzzzzzz

Oj!

Nickade visst till en stund
2008-10-18

  Lena Krantz VIP
"M.A.L.I.N
Striden, kära Lena - är i varje
människas namn och vara.

Jag har inget namn förresten. "

Inte vet jag, kanske heter du så eller inte, vad vet jag?
2008-10-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Vår egen kamp är störst för oss själva.Tyvärr går den ibland ut över våra medmänniskor. Men du har rätt.
/B
2008-10-18

  Lena Krantz VIP
Malin eller someone
Nähä...så du heter alltså inte Malin?

Ja ja...whatever, din strid är i alla fall inte min i vilket namn eller i vilket vara du än väljer!

Ha det gott!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP