Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skydd när man är omringad

 

av en massa söta pojkar på bussen

kanske egentligen inte behövs

om jag tänker efter!

 

Det är ju bara att le tillbaka!




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-18 21:12



Bookmark and Share


  aol
ler sött
2008-10-18

  Lena Krantz VIP
Malin
*garvar skrockande*
Eller hur?
2008-10-18

  korpfjäder
ja det tycks mig vara en god lösning på ett ack så kärt problem.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP