Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudarna kanske är goda, ja jäääävlar du

 

För det HAR ju gått bra

fram till nu har det ju faktiskt det

 

så kanske är framtiden ljus

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 22:16



Bookmark and Share


  RogerIvan
Man kommer helt enkelt dit man siktar.
Ser man uppåt efter ljuset så ser framtiden ljus ut.
Ser man nedåt, mot mörkret så ser det mörkt ut...
2008-10-19

  K*
sitter Malin i redaktionen?
2008-10-18

  aol
så fint gillas bravo lena
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP