Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVER FÖR ATT HJÄRTAT VILL

 

 

Skriver för att hjärtat vill

Tanken vill ut

Ta din hand smeka den varm

Med ord

Lek smicker

Tig aldrig säg vad hjärtat vill

Ös ur dina djupa brunnar och du skall finna

Sanningen om dig

Kan du ge mig alla ögonblick tillbaka då jag verkligen var lycklig

Vandrar nu ensam genom livet och önskar att nått kunde hända

Det jag vet är att jag vill skriva mina fingrar är min penna

Tangentbordet är mina bokstäver

Jag gillar verkligen att spela ord

Det är mitt piano jag spelar på

Mitt alldeles egna piano

Där ord och tankar klingar

I ett med ord och tanke

Vill jag alltid vara

Ord ger mig styrkan

Att orka leva

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-18 22:49



Bookmark and Share


  Trädflickan
Ja du gör helt rätt som bejakar din längtan att få skriva. Det är läkande att få skriva det som kommer ur ens hjärta och man ser ibland klarare på saker när man gör det. Skönt också att bara få skriva ur sig.
2008-10-19

  anits VIP
Så vackert du skriver om din längtan,
att skriva kan vara en del av att kunna
se och förstå, vad man vill i livet, jag
kan tro att det är så, skrivandet har
hjälpt mig att försöka gå vidare med
mitt liv, önsakr dig allt gott
kramar
2008-10-18

  Sladjana Zubcevic
"Ord ger mig styrkan

Att orka leva"
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen