Livet som går i cirklar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet som går i cirklar


Jag har

Jag har drömt

  så många drömmar

  som jag försakat

Jag har tänkt

  så många tankar

  som jag glömt

Jag har sagt

  så många ord

  som jag aldrig menat

Jag har känt

  så många känslor

  som har svalnat

Jag har sett

  så många syner

  i mitt inre

Ändå står jag här

  på samma punkt

Och drömmer mina drömmar

Tänker mina tankar

Säger mina ord

Känner mina känslor

Ser mina syner

Om och om igen

© YM Bohman -08




Fri vers av Njord
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-19 15:19



Bookmark and Share


  Miss Mod
Så sant, det man har gjort, gör man igen och igen och igen och hur blir det sen??
2008-12-15

  Rachel Roth
stark igenkänning i denna
2008-10-21

  Gunnel Eriksson VIP
Väl formulerad livsfilosofi!
Men titeln är inte tillräcklig på
en så bra dikt!
2008-10-20

    ej medlem längre
Lite som tjuren Ferdinand då...luktar på blommorna! *L*
Man måste inte vara som alla andra...
2008-10-19

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja det är onekligen en hög igenkänningsfaktor i denna...
2008-10-19

    ej medlem längre
Oj.. så den träffade mig.. som en spegelbild. Livets hjulspår kan vara djupa...
2008-10-19

  emmy&siri
igenkännande, otroligt vackert :)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER