Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek






Riktig kärlek

har inte bäst före



Riktig kärlek

gäller för alltid


annars


är det inte

riktig kärlek




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 753 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-10-19 16:10



Bookmark and Share


  Engelskanörden
Förstår precis vad du menar. Älskar den här dikten!
2009-10-30

  aol
så rakt så sant
2008-10-21

  * Ammi *
så sant som det är skrivet!
fint
2008-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sant!
2008-10-19

  Michaela Dutius
helt underbar....och sann!
Applåd!
2008-10-19

  Eva Langrath VIP
Ja visst kärleken består även om den ibland får gå på
slingriga vägar.

Eva
2008-10-19

  Blåbäret
inget bäst före eller bäst efter...utan alltid...riktig kärlek...applåd
2008-10-19

  Elaine.S VIP
Det är sant, "riktig kärlek har inte bäst före"
men den behöver vårdas för att leva vidare...
2008-10-19

  dalida_bl
Jag typ tror inte på kärlek....-retas *ler sött*
2008-10-19

  Eaglemountains VIP
evig kärlek är riktig kärlek.....inget annat gäller.....
2008-10-19

  friheten
Japp, så sant.
2008-10-19

  Gryft
Gillar

o sant..
2008-10-19

  devilsangel
Precis, så fint och så gullig bild, man bara ler...Kärlek varar för alltid, annars är det inte kärlek
2008-10-19

  anits VIP
Så vackert och sant, riktig kärlek
gäller alltid, så vacker poesi
2008-10-19

    ej medlem längre
Kärlek som varar livet ut.. ja, det är stort att få uppleva detta. Vacker bild.. och vacker tanke
2008-10-19

  emmy&siri
så sant som det var sagt.
otroligt bra beskrivning , utav verkligheten :)
2008-10-19

  Johan Bergstjärna VIP
Sant... men jag tror inte det är meningen att alla kärleksförhållanden ska vara för evigt.
men man kan ju fortsätta älska varandra ändå.
2008-10-19

    sunnanvind
Såå sant! Riktig kärlek när den är KÄRLEK! Åh så bra! Applåder!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic