Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch jaa... de här med relationer lär aldrig vara enkelt - men de värsta värkar ändå vara att avsluta dom... hur jag än vänder får jag inte äns skriva en dikt om det utan att "han" kommer med sina kommentar...- men jag e glad att jag känner.. så


Eller?

 

Vad skulle jag gjort mera...

 

jag var glad

uppfinningsrik

tillgänglig

tålamodig

och framförallt

full med kärlek

 

inget av de räckte till dig

ingenting jag gjorde

kunde överbevisa

att jag inte var en

skrikande hysterisk kvinna

som ville komma åt dig

och störa hela ditt liv

 

nu är jag uttråkad på de hela

och jag vet ej om jag någonsin

kan resa mig...

älska

tro

lita

eller ens vilja känna

att någon ta på mig

 

hopp - va var det för nått?

 

vad kunde jag gjort mera

och vad skulle jag låtit bli

 

älskat mindre

krånglat mera

eller kanske till o med

vatt den där omöjliga hysteriska kvinnan

 

då kanske du hade fått de du ville ha

 

 

 

eller?

 

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa