Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
introduktion av Irma Wallentins vardags memoarer i en blå samlingpärm


memoarer

Herre!

Håll mig hårt intill dig.
Bär mig i din famn!
Vi viska i mitt öra
Ömt och mjukt mitt namn!
Vilsen trött och sliten
Utav världens krav;
Låt mig känna trygghet
Låt mig bli som barn!

 

/ Irma Wallentin

 




Fri vers av bögpoesi
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi