Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står stilla nu.



Det står stilla nu.


"Full stop"


Vart vägen leder oss nu vet jag ingenting om.



Tomrummet efter dig,


fyller jag med en saknad lika stor som...


Fyller det med andra, inte som dig.


Du säger du ångrar dig varje dag,


hmm jag ångrar mest av allt att jag hänger kvar?



Vill lika mycket som jag, eller önskar att du var som jag.



Vågorna av illamående väller över mig flera gånger varje dag.




Men en dag, kommer allt att bli bra.




Fast jag då vet jag inte om jag är kvar.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-19 22:03



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Vågorna av illamående väller över mig flera gånger varje dag.




Men en dag, kommer allt att bli bra.




Fast jag då vet jag inte om jag är kvar."
Smärtsamt vackert.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean