Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet itne vad det här är riktigt.. Bra eller dåligt..det avgör ni. Känns lite ja... fel?


Se igenom mig

Jag vet att jag är svår, ja till och med omöjlig ibland.
Jag vet att jag är envis som synden, jävlig som få, med en vass tunga som sprutar ord som får dig att vilja gå.
Alllt jag önskar är att du kunde se, att jag sliter så för att få dig att förstå!

Jag skrapar mina naglar blodiga för att visa vad du betyder för mig, jag skulle göra allt för dig!
Jag önskar så att jag dig kunde nå, att vi tillsammans kunde gå där ingen kan röra oss.
Där vi står emot världen, där bara vi kan höra oss.

Jag ger dig allt, offrar världen men din blick stirrar kallt och du använder dina ord som de vassaste svärden. Sliter min själ i tu så den är helt utan värde.



Se igenom mig




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 00:08



Bookmark and Share


  Tymin
det är svårt att kommentera när en text träffar en så målsäkert.
2008-11-02

  Nova-Liv
buurrrrrrr känner igen, så bra beskrivet, du skriver in i mig
2008-10-20

  shelbie
Du lyckas verkligen förmedla känslor genom ord..känner igen mig.
Jättebra skrivet!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy