Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten är



att

kunna känna glädje

och stolthet

på vägen

mot

våra drömmars mål,

inte att vinna

till varje pris


Vi människor

gömmer oss

i tornen

av rädsla

för

det främmande


Vi är alla unika

- varenda en av oss -







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 668 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-10-20 00:16



Bookmark and Share


  den nakna poeten
i varje dikt du skriver undrar jag vart du finner alla vackra ord och får dom att passa som flytande vatten Bravo !!!
2021-02-03

  Leva Livet
Så vackra ord!
2008-10-21

  Maria T
Känna glädje och stolthet
Tack för så fina ord
2008-10-21

  * Ammi *
Åh vilka kloka ord du serverar här!
Att inte vinna till varje pris utan att känna glädje, jag gillar detta starkt!
kram
2008-10-20

    Martina Östlin
Så sant!
2008-10-20

  ~Leonardo~
Joda...det är visa ord från en klok kvinna.
2008-10-20

  anits VIP
Att kunna glädjas i det lilla,
tänkvärda ord
2008-10-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Sanna ord från en klok kvinna. Mycket tänkvärda och vackra rader/B
2008-10-20

  Lejonhjärtas poesi
Den konsten är inte lätt, men oerhört fin och hellre unik än en dålig kopia.
2008-10-20

  Eaglemountains VIP
Precis, konsten är att inte sikta för högt utan vara nöjd med det man åstadkommit, vara stolt och kunna berömma sig själv......och gå mot målet i sin egen takt...
2008-10-20

  mare VIP
precis, alla är unika, alla är viktiga.....alla är värdefulla !!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic