Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ge kärleken till mig?

Drömmarna höll mig kvar även denna helg

Sov jag för länge? Är jag vaken?

Eller drömmer jag fortfarande?

Backgammon på soliga Söder med "C" oavgjort och te som smörjde min strupe. Solen sken på andra sidan gatan. Snart på mig.

Du kom och mötte oss.
Vi hälsar som två
med en varm kyss över mina svala läppar

Du hälsar på "C"
och så vandrade vi bort hand i hand.

Vägar korsas , en riktigt slump... kunde inte bli bättre dag i dag.
Det visste jag redan när jag vaknade.

Tittade på en lägenhet som jag redan såg mitt efternamn på dörren till.

Vi går in på hörnan och letar efter vilken film som ska få oss att njuta ännu mer av denna söndag.... ännu mer..... behövs det något mer?

Sophie Zelmani är på i högtalarna och jag får en latte i handen.

-Vill du gå? Hon är på Cirkus på tisdag...

- Oj.. ja! så klart jag vill.

Knep mina tummar att det fanns biljetter kvar.

Hemma hos dig, ticnet... rad 7? Bokat.

Lång film, länge där... kan man få känna så här?

Ju mer vi delar, desto mer i samma värld.

Sett saker i världen så lika
fast aldrig ihop.

- Du ler... är det åt mig?
- Ja, jag ler.. för jag är här med dig

Inget att hålla tillbaka, jag kan säga allt till dig
snart..

vill du ge kärleken till mig?




Fri vers av MinnaSofia
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 10:36



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
man blir nyfiken på om dikten är nyskriven?
Zelmani är ju på turne just nu. ;D
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia