Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. läste om att jaget är fokus i dessa tider - hur vårdas då sammanhang och gemenskap.


Närhetens värme - vi

 

I makten till kontakten med

det egna varat

söker kvinnan närhetens värme,

 

jag

 

någon trodde sig vara en värmestuga

 

söker mannen närhetens värme

någon trodde sig vara god vän

 

jag

 

söker människan närhetens värme,

i varats goda tillsammans

inom varaktig gemenskap

 

vi

 

egot tar sina egna svängar...

 

... var är längtan då!




Fri vers av KristinaE
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-20 12:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Längtan ropar
efter Dig: Kom!
**************
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE