Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spara som utkast

du säger att det inte går
att svälta bort tankar

att det inte går att räkna kalorier
istället för sorger

att man själv måste vilja
för att lyckas

du säger att ingen är vacker
med fingrarna i halsen

att toalettstolen endast ska vara fylld
av varor som åkt genom hela kroppen

inte halvvägs

för att sedan ta samma väg tillbaka


jag önskar att jag kunde klä av mig
kraven och ångesten

men helst av allt önskar jag



att du gör det åt mig




Fri vers av lizanystrom
Läst 414 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-20 13:06



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En berörande dikt, väl värd många applåder!
2008-10-26

    vemod
bra!!
2008-10-26

  TotaltIngenting
Det är så svårt med alla krav och pressen från sig själv.
Att vara smal. Perfekt
Du skriver jättevackert vännen, om saker så personliga men ändå så (tyvärr) vanliga...
Ta hand om dig Liza. <3
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Det är lätt att komma med pekpinnar åt andra, svårare att vara behjälplig.
Jesus sade om de skriftlärde att de lade tunga bördor på människorna men de gjorde inget för att hjälpa dem att bära.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom