Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte längre gömma mig

Jag vill inte längre gömma mig
bakom min tysta slöja av sårade känslor
Jag vill inte längre försvara mig
mot ekon av stenar som kastats en gång

Jag vill öppna mina ögon och se
att inga monster längre lurar bakom hörnen
Jag vill öppna mina öron och höra
att inga stenar längre kastas mot mig

För vägen är fri nu

Jag kan dansa obehindrat

Om bara min själ vill förstå det




Fri vers av Martina Östlin
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-20 14:49



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det är ju bara det där med den kroppsliga och själsliga samspelet
som kan vara en kamp känslor är så starka ibland att man känner sig bedövad och fängslad
Väldigt bra beskrivet
kram ak
2008-10-23

  Sladjana Zubcevic
"Jag vill inte längre gömma mig
bakom min tysta slöja av sårade känslor
Jag vill inte längre försvara mig
mot ekon av stenar som kastats en gång"
Underbart skrivet.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin