Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden bara går.
Obevekligt.
Ibland för snabbt.
Ibland för sakta.
För mig med rastlöst sinne.

Tiden bara går.
Och vem vill att den ska stanna?
Egentligen.
Tiden läker kanske inte alla sår.
Men den ger oss PERSPEKTIV.




Fri vers av Martina Östlin
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-20 15:49



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin