Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När inte allting fungerar som det ska...


Foten domnar bort,
allting domnar bort.

Ingenting kommer
bli som förut och
jag kommer vara
ledsen ett tag nu.

Men jag kommer
komma över det
bara ni är lyckliga
kommer jag också
vara lycklig.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 17:23



Bookmark and Share


    vemod
fiin! och sorglig!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin