Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pjoskeri pjoskera

Pjosk och fjäsk
pålägg i kvadrat
är inget för mig

runda ord
och fyrkantiga hörn
ingen idé

skryt och skrävel
om alla fina titlar
göres icke besvär

om ens de gagnar
sig själva
om du ens begär

Och är det så
att du en cykel har
med lykta och reflex

så räknas
mest av allt
dina hela däck

när vägen du nyttjar
de höjer dig
över gyttjan...






Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 21:47



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Underfundiga sanningar!!
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna