Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du stått i ett hus som rasar.

 

har du stått i ett hus som rasar
och stöttat takbjälkar 
med dina domnande händer
medan murbruk och isolering regnar
ner över skitiga golv?
då vet du
 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-20 23:11



Bookmark and Share


  Rosmarin
jo jag har nog det...

vilken snygg symbolik!
2008-10-21

    miramari
Då vet man hur svårt det är?

Då vet man hur ont det gör?
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på en film jag såg där man faktiskt gjorde det. Svensk-tysk film. Har glömt namnet.

En sak framgår ju med all önskvärd tydlighet: Det är en övermänsklig uppgift.
2008-10-21

  Therés
*LOL* Vad bra!


Bokmärkt
2008-10-20

    Loll
Underbar.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger