Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig.



Du tror att några få ord


kan underhålla mitt intresse, min glöd .




Få mitt hjärta att fortsätta slå.




För dig.


Vill ha så mycket mer,


jag vet


att


du


kan


ge



Du behöver inte vara rädd


mer.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-20 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean