Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

River om och om igen

bort
bort från verkligheten
med ett enda riv
en enda känsla
så är du borta
hög
på smärta
och du försvinner
bort från problem
bort från alltihop

men när du vaknar är du fortfarande kvar
kvar i verkligheten
kvar med problemen
så vad gör du då?

du river en gång till




Fri vers av tRAsSeL
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-10-21 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL