Väderpåverkan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderpåverkan




Vind haiku

Vinande vind

piskar vågorna till skum

Förtöjning brister

 

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 846 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-21 07:22



Bookmark and Share


  Della K
Jätte fint...
2008-10-26

  coffe
underbart vacker och skapar tanketecken i mig..bokmärks//c
2008-10-24

  Gunnel Eriksson VIP
Fin haiku! Snygg alliteration
på första raden
2008-10-21

    ej medlem längre
En skön haiku med vinande vindar!:))
2008-10-21

    ej medlem längre
Dramatiskt målat med ord.. En mkt fin haiku. Kan tänka mig en tillämpning på människor i storm också.. när banden brister.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER