Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Internet, språk och talspråk...eller varför skriver man ofta som om man talade när man faktiskt skriver?


Mina läppar är förseglade

 

Samtal i förtroende

lite som vanligt

och jag säger som jag alltid gör

-Mina läppar är förseglade!

eftersom det faktiskt är sant

 

Mail i förtroende

lite vanligt som ovanligt

och jag skriver

-Mina fingrar är förstelnade!

och det är lika sant det med

 

Det jag säger, säger jag men det jag skriver, skriver jag

 

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-21 12:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Bra och fint i detta !!!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP