Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova att du inte fuktat mina läppar en sista gång

Lisa,
lova att du
inte fuktat mina läppar
en sista gång


och lova att
såret
efter dolken i min rygg
kommer att läka



men Lisa,
lova att du
hissar flaggan
snart igen


och lova att
du leder mig
ur mörkret




För varför såg
jag inte

att tiden
rann ut

att vägen
tog slut

att strängen
brast

att din hand
sakta
gled ur
min

att du lämnade
mina ögon
med din blick

att du vände
dina fötter
åt hans håll


och började gå



Lisa,
alla sagor
får ett lyckligt slut


lova
att du inte fuktat
mina läppar
en sista gång




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-21 14:30



Bookmark and Share


  Elin F
mycket bra, mycket bra. den gör världen lite bättre.
2008-10-22

  Elin F
mycket bra, mycket bra. den gör världen lite bättre.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér