Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar

Dina ord

Knivhugg

Inte som vanligt

Dessa jävla tårar

Tysta inför dig

Tar de aldrig slut

Du har flow

Inte jag

Osynk

Men tack för ytterligare ord













Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 20:25



Bookmark and Share


  fågel grå
Känslofyllt,
bra.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~