Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cross road.. två ord med många betydelser - över svenska och engelska glidningar


Renovering

 

kross

roads

cross

vägar

kors och andra symboler

 

nån är glad

krossad

korsad

väg eller lycka

dike eller krycka

 

ska man gå sönder

som gammal bil

görs det bäst rejält

på egen väg

 

varför lägga poängen hos vinnaren

när bogseringseringfirman finns lokalt

 

ger mig också kredit

 

krossa roads njutning

hålla egen skada i eget garage

tills motorn gå igen

varför bjuda på makten att vinna

även om så är

 

makt är en illusion för kontrollanter

 

cross kross

roads

cross kross

roads

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri