Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågdiktning


Åkte tåg idag och kände någons blickar vilande på mig.
Tittade upp och möttes av en klar öppen barnablick
en späd tjej, runt elva år som bara tittade
ogenerat, lugnt och på något vis skådande.
Jag log instinktivt.
Det var som att se mig själv i den åldern
så öppen och nyfiken inför andra människor
inför det levande, på något vis redan
sökande.








Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-21 11:29



Bookmark and Share


  Maria T
Ett vackert leende
möte.
2009-12-15

    baruk
Man önskar att alla skulle kunna behålla nyfikenheten inför livet - alltid.
2009-12-14

    eva m h
Fin bild av möte mellan er 2 och du och den du var
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP