Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut... händer de - att jag faktiskt hittar en del länkar och röda tråd i min livsbiografi...


Skammen är över

 

Skammen är över

 

Jag förstod till slut

att jag aldrig var den

jag trodde mig vara

 

en liten flicka

ensam och rädd

klev ut ur mig

och ville bli sedd

 

smärtan som hon bar

blev levande

varenda dag

och tårar

som hon

förbjöds att gråta

blev floder

där

jag drunknade

 

nu hoppas jag

att allt det jobbiga är över

vill bara

att hon må hitta fred

springa loss på de blomstrande ängarna

tävla med sin gnistrande glädje

mot solens vackraste strålar

och i alla evigheter känna sig

älskad för den hon var...

 

för en dag

kommer hon

vara

jag!




Fri vers av BlåhäXa
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 22:57



Bookmark and Share


  bluesatin
Bra skrivet. Ord på känslor. Integritet. Ha det bra!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa