Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. när elden falnar och man ritar minnen i askan. Återta energin, värmen..bada skumbad är gött!



Ånga blir åter vatten och värme

 

~

man kan ha ånger samvetskval

och ännu mer ånger


för vad man gjort


ångest ångest

ångra hela livsperioders utveckling
för att man valde en väg just då

 

men just då är alltid rätt just då
för man vet inte bättre just då
annars har man gjort annorlunda

 

dåets rätt blir fel efteråt
så dåets fel blir också rätt hur än

alltså

 

egentligen är ånger en färskvara

 

fel är bara kontaterande när man ser resultat
egen domares kritik
varför lyssna på den jäkla kontrollanten som bara vill
trycka ner en



vad är det som säger att fel är så fel att konstatera
valet blir annat sen



så ånger är nyttig känsla
som ska göra verkan - kanske förändring

 

borde inte ångesten försvinna då

försvinna då

försvinna då

 

har jag skadat nån mer än jag vet?

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-10-21 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri