Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD DRÅN UTKAST

När jag får lite, uppskattar jag det mycket
När jag får mycket, uppskattar jag det lite

det som fanns , Var
det som Är, finns



2000-talets människor
tar inte av skorna när de kliver in i huset




Fri vers av bögpoesi
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-21 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi