Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter ett livs vandring


Vandring

Jag har vandrat på stigar

i en ändlös evighet

Irrande i okända marker

 

Jag har vandrat på stigar

i en hopplös sorgsenhet

Gråtande med öppna ögon

 

Jag har vandrat på stigar

i en stelnad bitterhet

Utstött ur livet

 

Jag har vandrat på stigar

i en ständig vilsenhet

Sökande efter mening

 

Jag har vandrat på stigar

i en tröstlös ensamhet

Allena med döden

 

Jag har vandrat på vägar

där jag aldrig varit förr

Jag har vandrat här

en stund på Jorden

 

© YM Bohman -08




Fri vers av Njord
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vilset och ensamt kan det kännas att vandra omkring i livet. Om man vågar se så avskalat på tillvaron. Men vi väljer oftast att se en mening och det ljusa. Och mitt i allt finns kärleken och vänskapen som gör vandringen lustfylld trots osäkerheten.
En bra text som är lättläst och djuplodande
2008-10-22

  Gunnel Eriksson VIP
Jag tycker om den upprepade första raden
med ändrat tempus i den sista strofen.
2008-10-22

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Tröstlös känsla man får här...
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER