Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon satte punkt idag.



Någon annan som har lika ont som jag,


har satt punkt idag.



Det har även jag,


önskar jag.



Om jag ändå kunde.



Sätter ut komman, och mellanrum.



Fyller dem med saker, ännu ej av guld.



Tårar och ensamma hjärtan,


för oss alla samman.



Punkt.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean