Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt universum

Frukt och grönt
så bra
det vill jag ha

allt annat kan va´

Men kommer du med tårta
och friterade nötter
så vet du mina rötter

jag lever i verklighetens nyans
någonstans

i universum

Nähä så här
kan man inte skriva

så djuplodat blir det inte då

och något annat
kan man inte påstå

Joho johej min karamell
så ska du få se på karusell

och regnbågsflimmer
i dagens känslovimmel

det här kan få sin plats

i verklighetens nyans
någonstans

i universum




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna