Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och så plötsligt en dag, så tröttnade jag.



Det är inte det att dom inte längre finns.


För det gör de, i allra högsta grad.



Inte heller det, att jag känner hat



det var länge sedan jag kände det.



Det är bara det att jag inte orkar mer,



så nu är det kanske någon annans tur



att jaga efter dig


Älska dig


Längta efter dig


Kyssa dig



Så där innerligt


och av hela ens


ens hjärta


som jag gör.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-22 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean