Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalejdoskopets bäst före-datum

bilarna härmar vinden
och solen
jag har ingen tumme
med sådana krafter
i dagsljus skulle jag fruset beundra
det färggranna taket
nu begrundar jag mig själv
i mörkret

det är inte ofta
man önskar komma
sig själv så nära

jag ser en stor man
förklädd till liten
eller är det tvärtom?
det är inga klara bilder
men en mun öppnas,
utropstecken markerar,
rädslan för att vara sent
på jorden

är det dags
att låta sexdriften
kväva allt?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 15:01



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Hohoho, my god. Det där var en rolig läsning. Förvånande slut, men skafullt all way!

Gött.
2009-01-03

  Della K
Starkt, tungt och äkta...

"i dagsljus skulle jag fruset beundra
det färggranna taket
nu begrundar jag mig själv
i mörkret"

och

"jag ser en stor man
förklädd till liten
eller är det tvärtom?"

Mina favorit bitar som jag känner igen mig så väl i.


*Klapp,klapp,klapp*
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet