Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tröst, till höst

Regndroppssmyckade bruna löv
Vissnade halvfrusna vasstrån
Förtorkade färglösa bär

Inte förfall
Förtröstan

Vilande väntan under blekgul sol

Mellan tegel och betong
finns ännu naturens tecken




Fri vers av Martina Östlin
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-22 15:23



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Så vackra poetiska naturnära rader du förmedlar här
mvh ak
2008-10-23

  Sladjana Zubcevic
"Regndroppssmyckade bruna löv
Vissnade halvfrusna vasstrån
Förtorkade färglösa bär"
Så vackert skrivet.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin