Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 men vart är tilliten..


säg allt säger inget sagt

 

 

~

en fråga om lov

och leende möter

förtroligt i svar

 

du sköter

dig och din väg

som lov någon gett på fråga

och fråga om igen

mot odds

och etiketts vett

 

ok, jag försöker väl då

vara social

vara framåt

vara den jag aldrig lyckats

vara

 

och var

och var

och var

 

för svaret var ja

ja

 

 

 

Ja!

 

 

 

akta ja akta att tro

 

för ja är en lögn

som nej var en lögn

 

och dumheten fråga

bli spya att ta

~

 

 

 

*

tillitens svek ska sväljas i stolt revolt. insikt om livsväg ytterst subjektiv.. därmed egots distans till sin värld - det finns faktiskt lögnare.. notoriska lögnare. för ett behov är alltid ett behov.. mitt är att överleva dessa lögners sanningsgiltighet för andra. hur annars göra... vi har olika ögon, inget mer..

*

 

vägar

 

man tror man bygger

vägar tillit vänskap kojor

sandlott

korthus

snölyktor

 

tro är mäktig vilseväg

mäktig vilseväg

 

en vändplan inom mig

åretruntparkering

husbil tält

och postbox

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 140 gånger
Publicerad 2008-10-22 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri