Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första förutsägelsen

Högt han står där,
vacker, ståtlig, stark, odödlig.
Återkommen från Hel,
livets återbördare,
dödens förgörare och livets beskyddare.
Men det som en gång skett,
kommer att ske igen,
och när sol och måne åter möts,
och himlen möter havet,
skola länderna falla i elden,
världens arma varelser brinna,
och världsalltet kastas i kaos.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-10-22 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson