Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den sista vilan


Då jag inte vaknar mer

Lägg mig så till vila,
mina drömmar är borta, iväg,
nu faller jag i mörkret,
farväl du sköna värld...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 595 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson